www.jantinaafscheidsfotografie.nl, day in the life reportage, liefde voor al het dagelijkse leven, verhalen van het leven vertellen met mijn beelden, Story telling met foto's, regenboog

Afscheid nemen……

Gepost in Blog

Zondagavond krijg ik een mailtje van Annalies waarin ze me bedankt voor alles wat ik voor haar heb betekent. Annalies is afscheid aan het nemen. Al jaren is ze aan het vechten tegen kanker. Elke keer steekt de loeder weer de kop op en dit keer heeft hij gewonnen. Ik zoek contact met haar man Ronald en die vraagt of ik maandag langs wil komen en mijn camera ook wil meenemen. Die maandag zit ik samen met Ronald in de keuken en hoor ik dat het voor Annalies genoeg is. Deze strijd valt niet meer te winnen. Annalies is op… Ze willen graag dat ik nog een paar foto’s maak van hun samen. Wanneer ik boven bij Annalies kom begroet ze me aller liefst. Ik ga bij haar zitten en ze vraagt of ik wil vertellen over herinneringen die we samen hebben gemaakt. We kennen elkaar al jaren en hebben al veel dingen meegemaakt. Ze zegt dat ze die herinneringen mee wil nemen naar de andere kant. Zonder moeite vertel ik verhalen over eerder, we lachen, praten, huilen en ik zeg hoe fijn het was de tijd die we samen hadden. Op de muur hangt een viltendoek met een regenboog. Hij hangt met naalden aan de muur omdat ze geen tijd meer hadden hem in een lijstje te doen. De tijd die ze nog had ging ineens te snel. Op het doek is een regenboog te zien met daaronder twee geliefden. Ze zegt dat ze met zoveel liefde naar dit beeld kijkt omdat ze weet dat ze daarheen gaat. Naar de andere kant van de regenboog. Wat een fijne gedachte moet dat zijn. Geen vechten meer, geen pijn meer maar rust en overgave. Ik gun het haar!

Wanneer Ronald boven komt maak ik de laatste beelden van hun samen. Ik zie en voel zoveel liefde. Afscheidsfotografie is zo puur, echt, rauw maar met zoveel liefde. Het is altijd weer een bijzonder moment als ik dit mag vastleggen. Het raakt me iedere keer.

Die middag is Annalies in alle rust overgegaan naar de andere kant van de regenboog…..

Spreekt deze
fotoshoot je aan?

Klik hier voor meer informatie over Afscheidsfotografie reportages.

Meteen een fotoshoot plannen kan ook. Vul het afspraak formulier in of boek/overleg telefonisch via 06-25296690

Tarieven en werkwijze
Reportages

Gerelateerde blogs en diensten

Jantina afscheidsfotografie