Jantinafotografie, fotograaf assen, fotograaf Drenthe, fotograaf Groningen, fotograaf Friesland,

Over mij…

Graag maak ik kennis met jullie, en voor jullie is het wel zo fijn ook mij een beetje te leren kennen. Ik ben Jantina en woon samen met Maarten in Assen. Moeder van Famke en bonusdochter Ilse!

Na jaren in de kinder -en jeugdpsychiatrie te hebben gewerkt ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart: Jantina Fotografie. Fotografie is mijn grote passie. Overal zie ik prachtig licht en mooie momenten die ik wil vastleggen. Ik heb een grote liefde voor documentaire fotografie, ik leg verhalen van het echte leven vast in beelden. 

Ik ben een echt gevoelsmens. Druk, creatief, ondernemend en nieuwsgierig. Ik hou van het buitenleven. Op blote voeten lopen, vuurtje stoken, de Waddeneilanden. Avonturen beleven met de mensen die me dierbaar zijn. Maar geniet er ook van om alleen op pad te zijn. Wandelen en mijn camera mee, dan ben ik al gelukkig. En daarna lekker ontspannen met een kop koffie of een lekker wijntje.

De dood is een onderwerp waar we allemaal mee te maken krijgen, op wat voor manier dan ook. Zelf werd ik al op jonge leeftijd geconfronteerd met de dood. Mijn vader overleed toen ik 16 jaar was. Een hele schok. Vanaf dat moment waren de foto’s die we van hem hadden van grote waarde. En dat is het nog steeds. Door de jaren heen heeft het vroege verlies van mijn vader me rust gegeven. Samen met mijn broers en zussen halen we regelmatig herinneringen op als we een foto tegenkomen.

Toen mijn moeder in te 2016 te horen kreeg dat ze dementie had ben ik haar in dit proces gaan volgen met mijn camera. Hierover heb ik een blog geschreven waarin ik uitleg wat deze foto’s voor mij betekenen. Ik deel dit graag omdat ik mensen wil laten zien hoeveel liefde er in het loslaten zit. Hoe lastig loslaten ook is.

Fotografie is voor mij meer dan alleen het vastleggen van momenten; het is een manier om verhalen te vertellen en herinneringen te koesteren. Er zijn zoveel verhalen te vertellen en er is zoveel liefde vast te leggen ook in het los moeten laten van dierbaren.

Ik wil mensen dierbare herinneringen mee te geven. Beelden die troost kunnen bieden en helend kunnen zijn in het rouwproces.

Graag hoor ik jullie verhaal om te kijken of ik wat voor jullie kan betekenen. Dus neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen of ik jullie wensen kan omzetten in foto’s die bij jullie passen.

Lieve groet

 

Reportage boeken?

Vul het afspraak formulier in of boek telefonisch via 06-25296690

Tarieven en werkwijze

Anderen over mij

Reportages

Informatie en werkwijze verschillende soorten reportages

Jantina afscheidsfotografie